Kylpyhuone

Vesi-Vasan valikoimista löydät alan parhaat merkit, oli kyse sitten kylpyhuonekalusteista, hanoista, suihkuista tai muista vesikalusteista.

WC-kalusteet niin seinälle kuin lattiallekin Perinteisen Wc-istuimen lisäksi seinämallien käyttö on lisääntynyt. WC-kalusteista on olemassa korkeita malleja, matalia malleja sekä kapeita malleja. WC-mallit ovat ominaisuuksiltaan monipuolisia. Osa on hygieenisempiä ja helpompia puhdistaa ja jotkut malleista käyttävät ekologisempaa huuhtelua ja säästävät vettä.

Kylpyhuonekalusteet Kylpyhuoneen uudistamisen keskeisin asia on toimivat kylpyhuonekalusteet, jotka pitävät kylpyhuoneen siistinä ja helppona puhdistaa. Kylpyhuoneen kalusteiden pitää myös kestää kosteutta, sietää roiskevettä ja kovaa käyttöä.

Hanat joka lähtöön Keittiöön ja kodinhoitohuoneeseen kannattaa valita laadukkaat ja kestävät hanat. Pesuallashanoja, suihkuhanoja ja keittiöhanoja valittaessa tulee kiinnittää huomiota ekologisuuteen eli vedenkulutukseen.

Laatu

Myyntiin valitsemiemme tuotteiden joukkoa yhdistää yksi iso tekijä, eli laatu. Eri tuoteryhmissä laatu tarkoittaa hieman eri asioita. Esimerkiksi kylpyhuonekalusteissa laatu tarkoittaa hyvää kosteudenkestävyyttä. Mikä onkin varsin tärkeä asia, sillä harva haluaa ostaa kalustetta, joka huonon kosteudenkestävyyden johdosta saattaa turvota jopa vuoden sisällä piloille.

Hanoissa, suihkuissa ja wc-istuimissa laatu mielletään monesti huoltovapautena ja varaosien saatavuutena. Yksi tärkeimmistä kriteereistämme onkin juuri varaosien saatavuus. Laadukkaaseen tuotteeseen saa nyt ja tulevaisuudessa ostaa varaosia.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan!

Parhaiten tuotteisiin pystyt tutustumaan yhdessä myymälähenkilökuntamme kanssa. Vesi-Vasasta löydät myyjät, joilla on laaja tuotetietämys ja kokemus alan tuotteista.

Olet lämpimästi tervetullut käymään myymälässämme ja keskustelemaan eri vaihtoehdoista tai ideoista. Mikään asia ei ole liian pieni kysyttäväksi! Jos et pääse käymään, voit yhtä hyvin soittaa tai lähettää sähköpostia meille.
Myymälään saat yhteyden puhelimitse soittamalla numeroon 0201 555 970. Sähköpostitse voit olla yhteydessä osoitteeseen  info@vesi-vasa.fi

WordPress Themes