Lämmitysjärjestelmät

Nykyaikainen ja taloudellinen lämmitysjärjestelmä sisältää yhä useampia eri lämmönlähteitä. Meiltä löydät laadukkaat ja yhteensopivat järjestelmät lämmitykseen ja lämmönjakoon, ilmanvaihtoon ja jäähdytykseen.

Lämmöntuottolaitteet

Kaukolämpö

Kaukolämpö on lämmitystekniikka, jossa voimalaitoksessa lämmitetään vettä tai höyryä, johdetaan se kiinteistön lämmönjakokeskukseen ja sen jälkeen taas voimalaitokseen takaisin. Lämmönjakokeskuksen lämmönsiirtimissä osa kaukolämpöveden lämpöenergiasta siirretään kiinteistön lämmitysverkoston veteen. Harvoin käytetyssä ratkaisussa kaukolämpövesi johdetaan kiinteistön lämpöpattereihin suoraan, tällöin kaukolämpöverkoston lämpötilat ovat tavallista alhaisemmat.

Öljy- ja biolämmitys

Öljykattilat Öljykattila on helppo asentaa, vaati vähän hoitoa ja on kestävä pientalokattila. Nykyaikainen öljykattila on kehitetty niin, että sen hyötysuhde on mahdollisimman suuri ja päästöt niin pienet kuin mahdollista.

Puukattila Puulämmittäjälle on runsaasti eri vaihtoehtoja. Muun muassa perinteinen yläpalokattila, alapalokattila sekä käänteispaloperiaatteella toimivat korkean hyötysuhteen kaksoispesäkattilat, jotka toimivat öljyllä, bioöljyllä, maakaasulla tai puuklapeilla.

 

Ilmalämpöpumput

Bosch tarjoaa erittäin korkealaatuisia lämpöpumppuja. Bosch takaa suurimmat mahdolliset säästöt talon tyypistä, nykyisestä lämmitysjärjestelmästä tai asuinpaikasta riippumatta. Johtavat tukut jakelevat tuotteitamme, minkä ansiosta tuotteet, lisävarusteet ja varaosat ovat aina sekä sinun että asentajasi saatavilla

Tutustu Bosch-lämpöpumppuvalikoimaan osoitteessa: www.bosch-climate.fi

WordPress Themes